top of page

OVER ONS

Sinds 2012 hebben wij, Bart en Marieke, Het TOLHUIS overgenomen. Het TOLHUIS openen we deze zomer weer overdag, zodat je bij ons koffie kan drinken, een taartje kan eten en over het water kan turen. Dat doen we deze zomer met pop-up restaurant 60/40.
 

In de avonden is het TOLHUIS, zoals vanouds, te huur voor publieke of privé evenementen. 

Heb jij zin om deze zomer geld te verdienen in de nieuwste pop-up lunch bar op een van de mooiste plekjes van Amsterdam?

 

Kom dan werken bij SixtyForty!

Solliciteer hier

4.marieke achter bar.jpg

werken bij het pop-up restaurant?

over Mariek.jpg

Marieke is nu directeur TOLHUIS en heeft verschillende zaken in Amsterdam opgezet en gerund; De kinderboekenwinkel Helden&Boeven, bioscoop de UITKIJK, BADHUIS, WILHELMINA-DOK, de restaurants de PONT en het TOLHUIS. En is actief in Noord op gebied van openbare ruimte en ‘groen’.

Marieke schrijft er als ‘psycholoog van de ruimte’ niet alleen over, maar zit in allerlei besturen en platforms in Noord.

 

"Sinds 2014 houd ik me bezig om met het TOLHUIS/SIXHAVEN-gebied om te ontwikkelen tot een prettige, openbare, groene ‘voortuin van Noord’ voor alle Amsterdammers. Hoe mooi zou het zijn als met het 750 jarig bestaan, Amsterdam zichzelf een nieuw park cadeau doet?! En er dan de VOLKSOPERA Amsterdam Noord opgevoerd wordt."

Lees meer over het werk van Marieke
www.buromoconcepten.nl/

CONTACT ONS

Kom deze zomer naar pop up restaurant 60/40 in het TOLHUIS!

bottom of page