top of page

OVER ONS

Sinds 2012 hebben wij, Bart en Marieke, Het TOLHUIS overgenomen. Het TOLHUIS willen we nu ook weer overdag openen, zodat je bij ons koffie kan drinken, een taartje kan eten, vergaderen en over het water kan turen.

In de avonden is het TOLHUIS, zoals vanouds te huur voor publieke of privé evenementen. 


Om weer overdag open te kunnen zoeken we voor de dagelijkse bedrijfsvoering nog wel een leuk, bevlogen iemand wiens droom dit is…. Interesse? Loop langs of vul het contactformulier in. Hoor graag wat jouw ideeen voor het TOLHUIS zijn!

4.marieke achter bar.jpg

wij zoeken leuke mensen!

over Mariek.jpg

Marieke is nu directeur TOLHUIS en heeft verschillende zaken in Amsterdam opgezet en gerund; De kinderboekenwinkel Helden&Boeven, bioscoop de UITKIJK, BADHUIS, WILHELMINA-DOK, de restaurants de PONT en het TOLHUIS. En is actief in Noord op gebied van openbare ruimte en ‘groen’.

Marieke schrijft er als ‘psycholoog van de ruimte’ niet alleen over, maar zit in allerlei besturen en platforms in Noord.

 

"Sinds 2014 houd ik me bezig om met het TOLHUIS/SIXHAVEN-gebied om te ontwikkelen tot een prettige, openbare, groene ‘voortuin van Noord’ voor alle Amsterdammers. Hoe mooi zou het zijn als met het 750 jarig bestaan, Amsterdam zichzelf een nieuw park cadeau doet?! En er dan de VOLKSOPERA Amsterdam Noord opgevoerd wordt."

Lees meer over het werk van Marieke
www.buromoconcepten.nl/

CONTACT ONS

Heb je interesse om het TOLHUIS te huren of heb je vragen? Stuur ons een berichtje!

bottom of page